mandag den 23. august 2010

hmm

Jamen så kommer det....

Jeg er forelsket... som i smask hamrende eventyragtigt!!!

hmmm det er vildt.
Hurra i maven.
skønt!

onsdag den 18. august 2010

Gilbert

En lille Gilbert - af Isager! - Færdig til min veninde, så må vi jo bare håbe at det blir en dreng! Ellers kan jeg vel hurtigt lige lave en i lyserød:-)
Nå men hun havde termin igår - så nu må vi bare vente og se!

Strikkefestival

i næste måned - vi er klar. Nu har Ann og jeg for første gang tilmeldt os med overnatning. Det skal nok blive godt, jeg glæder mig ihvertfald:-)
Så skal skulderen bare lige på plads igen - den har nemlig været noget generende på det sidste - har sågar været hjemme et par dage, for at give den helt ro! Dvs. ingen strik, ingen hækl, slet ingen ting - det er jeg altså ikke god til!

søndag den 15. august 2010

Coral med Model :-)


ja ja hvis man ser bort fra den trætte model :-) Jeg ved ikke helt hvad der sker for de rystelser når jeg tager billeder af mig selv!

lørdag den 14. august 2010

Coral


Et stk Coral fra Amimono er netop hevet af pindene.
Jeg lover at I får et nyt billede imorgen - i dagslys og med en model i:-)
Livet er smukt og jeg er glad for at leve det! - Kan det næsten blive bedre. Effter en hård vinter/forår, har det vist sig at vende - jeg tror at resten af året bliver smukt!!!

søndag den 1. august 2010

På tide med en hilsen

3 måneder gik der pludselig - det er lidt vildt!
Men der er godtnok også sket meget på de måneder. Karl-Emil og jeg er endelig blevet alene i hytten. Det nyder jeg. Vi hygger og har det egentlig bare rigtigt godt.

Så er der faldet ro på min arbejdssituation. Jeg er blevet ansat som daglig leder i den børnehave jeg arbejder i - lige hvad jeg ønskede - så det ku jo ikke være bedre!Derudover har der godt nok været mange tanker om jeg gad fortsætte med bloggen. Jeg har jo konstant dårlig samvittighed, over ikke at få skrevet på den! Og det er vist ikke første gang jeg skriver det!
Men nu blev jeg endelig færdig med ms. Bezzy - og den skulle altså vises frem - for nøj et arbejde. Jeg har været så træt af at strikke de ærmer - at jeg flere gange har været ved at trævle den op - men men men Den er jo fantastisk! Jeg glæder mig til vinter, hvor jeg skal ha den på over sorte gamacher!!!
Nå vi ses igen ligepludslig!