onsdag den 16. marts 2011

Hurra

I dag er det min fødselsdag.
Og jeg er bare blevet fejret på bedste vis!

Søde kollegaer havde pyntet mit kontor, med flag og serpentiner:-)
Og mine forældre hente barn, og ventede hjemme med kage og varm kakao!

Det kan næsten ikke blive bedre!

onsdag den 9. marts 2011

en sms tikkede ind

For lidt siden, fik jeg en sms - Hej søde veninde, er du hjemme i aften, for så vil min søster og jeg kigge forbi, og give dig ryg og ansigtsmassage, - knus fra en der savner dig!

Det er da for vildt. - sikken veninde at ha! SÅ jeg venter, for lige om lidt kommer to søstre for at forkæle mig! Og så er det endda først min fødselsdag i næste uge!

tirsdag den 8. marts 2011

Strikkestop

Ih jeg synes jeg er gået helt i strikkestop!
Jeg gider ikke se på det jeg har gang i!
Og egentlig heller ikke andet!
Godt at jeg er et par måneder foran i forhold til 12 under 12.

Nu har jeg været i fakta og købe et broderikit med en lille hund! SÅ kan jeg lave en pude til min søns værelse - hmmmmmmm!

Irriterende!!! Kender du det?

onsdag den 2. marts 2011

April færdig

Her har vi Marts trøjen, nu med knapper - jeg har egentlig aldrig syntes at rød og lyserød har passet sammen! Men jeg synes faktisk at knapperne giver en skøn kontrast.

April måneds trøje (Isagers nr. 7) er færdig. Der er et par fejl i min trøje - men når man først opdager det, efter trøjen er monteret - så GIDER jeg altså ikke gøre noget ved det!
Jeg manlger et par knapper - men de kommer nok - når jeg finder de helt rigtige! - Dernæst er den faktisk meget meget lille! SÅ måske den bliver en der ikke blir brugt :-( Øv, for jeg elsker modellen og synes den var dejlig at strikke!

Maj projektet bliver en lille Tante grøn cardigan. Til en baby der er på vej! Jeg har fået den fantastiske nyhed at jeg skal være moster til oktober - heldigvis er der mere end én babytrøje blandt ufoerne:-)