søndag den 30. november 2008

1. søndag i advent

Første søndag i advent fejres naturligvis også i Oue - lidt forkert i år - for lysene er helt forkerte, jeg skal ha fat på nogle store bloklys imorgen, så de små her kan blive skiftet ud.
Vi var i Dot keramik, ved Elling - nord for Frederikshavn, idag, her købte jeg det fine spejl fad som dekorationen står i, og så var lysene altså for små. Så vi valgte at det var okay at tænde dem alle, og når de så bliver skiftet ud, må det gå på den rigtige måde.
Min lille guldklump, er blevet afleveret på ferie, hos mormor og morfar - så her er så stille, - det er egentligt skønt med lidt mig tid. Nu fik jeg færdiggjort Tora-kjolen, så mangler den bare knapper. Det ordner jeg tirsdag, hvor jeg skal til strik - hos Lisette.
Kjolen er lidt mere lilla i virkeligheden. Det der kunstige lys - er ikke det bedste at fotografere i.

fredag den 21. november 2008


Ja så er det så godt som en måned siden sidst indlæg....Ak ja som tiden flyver afsted. Jeg kan næsten ikke følge med.
Vi nærmer os julen med raske skridt. Ih hvor jeg glæder mig. Amarylisen er lige ved at springe ud, kalenderlysene købt, advendtskransen venter bare på at blive samlet osv. osv.

Topstykket fik jeg solgt til en kær kollega - hun så skide godt ud i den. Så er det lidt næmmere at sluge, jeg har ovenikøbet fået nyt garn hjem til en ny, så nu må vi se, hvornår jeg får tid....

Min egen FLS er endelig blevet færdig, jeg var lidt usikker om den nu også var noget, men jeg tror faktisk at jeg bliver rigtig glad for den:-).
Derudover har jeg strikket en stribet slange, som jeg også har ødelagt...... Ja jeg klovner totalt i det strik for tiden. Men før eller siden vender det vel igen.
Slangen var strikket i papegøje farvet kauni, striber og så bare rundt rundt, indtil den var over 1 meter. Jeg havde lidt forskelligt fyld. Lidt uld og lidt fiber fyld, og det hele kom i. Men så røg den i vaskemaskinen... Jajaja man bliver vel klogere. Den filtede meget, hvor der var uld i - tilgengæld blev den gård som sten. Men der hvor fiberfyldet var, var den rund og floffy.... Ja billede får i altså ikke. Jeg orker ikke glo mere på den.

På pindene har jeg lige nu, en Toras little sister dress, og en vest fra Drops. Det går forhåbentlig lidt bedre med de to.

I ugen der er gået har jeg været til dejlig strik-komsammen hos Lisette, i hendes lille butik.
Det var bare så hyggeligt, og jeg glæder mig allerede til om 14 dage, hvor jeg skal afsted igen:-)

Nu vil jeg holde fredagaften med strikketøj og allstars....