fredag den 21. november 2008


Ja så er det så godt som en måned siden sidst indlæg....Ak ja som tiden flyver afsted. Jeg kan næsten ikke følge med.
Vi nærmer os julen med raske skridt. Ih hvor jeg glæder mig. Amarylisen er lige ved at springe ud, kalenderlysene købt, advendtskransen venter bare på at blive samlet osv. osv.

Topstykket fik jeg solgt til en kær kollega - hun så skide godt ud i den. Så er det lidt næmmere at sluge, jeg har ovenikøbet fået nyt garn hjem til en ny, så nu må vi se, hvornår jeg får tid....

Min egen FLS er endelig blevet færdig, jeg var lidt usikker om den nu også var noget, men jeg tror faktisk at jeg bliver rigtig glad for den:-).
Derudover har jeg strikket en stribet slange, som jeg også har ødelagt...... Ja jeg klovner totalt i det strik for tiden. Men før eller siden vender det vel igen.
Slangen var strikket i papegøje farvet kauni, striber og så bare rundt rundt, indtil den var over 1 meter. Jeg havde lidt forskelligt fyld. Lidt uld og lidt fiber fyld, og det hele kom i. Men så røg den i vaskemaskinen... Jajaja man bliver vel klogere. Den filtede meget, hvor der var uld i - tilgengæld blev den gård som sten. Men der hvor fiberfyldet var, var den rund og floffy.... Ja billede får i altså ikke. Jeg orker ikke glo mere på den.

På pindene har jeg lige nu, en Toras little sister dress, og en vest fra Drops. Det går forhåbentlig lidt bedre med de to.

I ugen der er gået har jeg været til dejlig strik-komsammen hos Lisette, i hendes lille butik.
Det var bare så hyggeligt, og jeg glæder mig allerede til om 14 dage, hvor jeg skal afsted igen:-)

Nu vil jeg holde fredagaften med strikketøj og allstars....

3 kommentarer:

Lene Sophie sagde ...

Hold da op hvor er din FLS blevet flot, Jeg synes striberne i garnet falder rigtig flot. Til lykke med den.
KH Lene Sophie

Penille sagde ...

Hej Louise

Jeg kender kun alt for godt det med at "ødelægge" det strikkede. Jeg er lige blevet færdig med en fødselsdagsgave der skal gives næste søndag. En hue og den er ALT for stor! Og jeg har slet ikke tid til at lave om.
Generelt synes jeg, jeg strikker lige så meget frem som tilbage i øjeblikket... Nå, men det bliver jo nok jul alligevel!?!?

Din FLS er blevet rigtig flot!

God weekend
KH
Penille

Louise sagde ...

Tak for det begge to:-) Jeg er også allerede rigtigt glad for den.