torsdag den 1. januar 2009

Godt Nytår

Så er atter et år gået, og over en måned siden jeg sidst har skrevet.
December har været en hård måned, præget af depression. Jeg er nu igang med medicin og samtaleterapi, så tingene går fremaf.

Vi har været heldige at ha ferie fra 19. dec og skal ikke igang igen før på mandag - det har været tiltrængt at tilbringe den tid sammen med familien.

Jeg har ikke haft meget at skrive om på det seneste.... dilemmaet om, skal det her være en strikkeblog eller skal jeg skrive alle tanker.... hmmm jeg ved det ikke. Måske jeg bare skal lade dagen bestemme.
I min juleferie har jeg strikket på livstykket, som jeg købte på festivallen i september. Jeg mangler næsten kun ærmerne, så det bliver spændende.
Det der med at fotografere i kunstigt belysning, det er altså ikke noget hit.... Men det må jo gøres om når trøjen er færdig.
I december har også jeg, været optaget af julekalender - halsduken, og den er blevet færdig. Helt fantastisk dejligt stort tørklæde. Det eneste minus, er at nu er jeg næsten nødt til at købe de lilla angulus støvler jeg er forelsket i..... hmmmmmm det bliver altså ikke nu.
Nu må vi se hvad 2009 bringer. Det er altid spændende at starte på et nyt år.
Så godt nytår til alle.

2 kommentarer:

Penille sagde ...

Åh hvor er det trælst! Som du ved, kender jeg udemærket "rumlen"...

Husk at tænke på dig selv, og mærk efter, hvad der er godt for DIG.

Jeg kan godt forstå du ikke kan bestemme dig for, hvor meget du skal skrive på bloggen - jeg havde det på samme måde. Desværre har jeg ikke rigtigt nogen jeg kan tale med, så derfor har jeg brugt min blog, når der har været for meget der har presset på.

Tanker fra Penille
- Og selvfølgelig Godt Nytår!

Laila: sagde ...

Søde Louise.

Jeg håber at du snart fär det bedre med dig selv igen, sä du kan nyde HELE livet...din familie, dit job, og nyde blot at være dig selv.

Godt NYT är.

Knuser... nej...faktisk et stort KRAM.

Laila