mandag den 18. oktober 2010

Fatter ikke hvor tiden blir af!

Nå men dagene går op af hullet igen - og jeg har det egentlig meget godt igen:-)

Har mega travlt for tiden , med job, familie og så er jeg startet i en opsætning af Musicalen Aida - i Aalborg - jeg har to små roller - men er lykkelig over at være kommet med! - Det er så fedt!

Strikkefronten fortæller at min kurv er ed at være tom. Jeg har kun tre WIP'er tilbage - det er lidt surrealistisk - men hold op hvor pindende knitrer - for så er der jo ligepludselig chancer for en masse nyt.
I weekenden færdiggjorde jeg et stks. kællingesjal og en lille clara kjole (isager) Billederne må komme en af de nærmeste dage - eller måske måneder - når der lige er tid igen hihi. - Håber I har det godt derude!

4 kommentarer:

Lene sagde ...

Hej Louise,
Tillykke med rollerne. Tænkte først, at det var rigtig langt hjemmefra, men det skyldes nok, at vi sås i Næstved............

Anne sagde ...

Dejligt at du er oven vande igen :-)
Tillykke med rollerne

kh

Anne
Fruand

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Sikke flittig du er. Er du så også blevet færdig med "Springform"? Jeg har ikke rørt min siden strikkefestivalen (men jeg har til gengæld fundet den igen ;o)). Hyggeligt at tale med dig i Næstved !

Louise sagde ...

Tak tak for lykønskningerne:-)

Gisp Tina - du giver mig mega dårlig samvittighed... Jeg har trævlet den op! Jeg fik ligepludselig sådan et - nej den kommer jeg aldrig til at bruge!