onsdag den 13. august 2008

Hverdagen er sat ind

Og det gør at tiden ikke er som den har været. Jeg synes hverken jeg får blogget, strikket eller noget som helst andet. Alting går ihvertfald meget langsomt.

Jeg har dog fået strikket en lille trøje til Karl-Emil, godt nok str.2 år, så det varer lidt endnu inden han kan passe den.
Billeder af min FLS må altså vente et stykke tid, for jeg er kommet til at forære den væk til en kollega, inden jeg nåede at tage et billede. Men jeg er ved at strikke én mere til svigermor, som var helt syg med den.
Det var jeg faktisk ikke. Trøjen var skøn, men garnets farve var ikke helt mig. Det var Kaunis efterårsfarver (kan ikke huske hvad den hedder). Og jeg ku da godt se den var flot, men ikke helt mig. Så det er godt at andre kan få glæde af den.

Mine aftener er pt. optaget af løbeprogram. Jeg er nu oppe på at kan løbe 5 min i træk - hahaha. Nogle vil måske grine. Men for mig er det vildt. Jeg startede med at halse afsted i 1 min af gangen. Så mor her er stolt. - Hvem ved, det kan være jeg tager en marathon til næste sommer hihi.

4 kommentarer:

Tineke sagde ...

Godt gået med løberiet! Sådan startede jeg også op, og var forbavset over at efter 2 måneder, så kan man lige pludselig bare. Så jeg hepper lige med herfra.

Louise sagde ...

Tak Tineke. Du er skøn

Louise sagde ...

Super med løbeprogrammet... jeg startede også selv med at kun at kunne løbe 1 minut i foråret og nu løber jeg 33 min i træk. Jeg havde ALDRIG troet at det var muligt for mig, men det ku' det, så hold fast og pas på ikke at presse dig selv for hårdt...

Skøn trøje, måske man kunne strikke den i "pige"-farver..
KH en anden Louise

Tina sagde ...

FLOT trøje :):)