mandag den 15. september 2008

2x fls

Det er jo for vildt, at der ikke engang er gået en måned siden sidste indlæg tøhø.
Nå men der blir strikket, og der blir arbejdet, og der bliver og der bliver og der bliver. Og ingen ting når jeg! Når man så tænker på før man fik børn/barn - så er det egentlig utroligt at man alligevel når det hele.
Samvittigheden er dog en lumsk fætter - For der er jo ikke noget at gøre - arbejdet skal jo passes - Men NEJ hvor jeg bare ikke synes det er fedt, at aflevere mit barn i dagpleje kl. halv otte, køre på arbejde og passe andres børn, og så først komme hjem igen, efter Personale-møde, når min lille knægt sover - ØV


Jeg har fået lavet 2 FLS i samme farve -En efterårsfarve som bare slet ikke er mig. Jeg er vild med trøjerne men ikke dette garn. Øv hvor er det så bare kedeligt arbejde.
Jeg har endda garn liggende til mindst én mere, Men denne gang til mig selv. Men det bliver altså ikke nu - For lige nu kan jeg ikke overskue at glo mere på den opskrift. Nej nu vil jeg lave noget sjovt. Og glæde mig til den snarlige festival.
Det var da egentlig et lidt negativt indlæg - Men jeg er altså glad nok :-)

2 kommentarer:

Lisette sagde ...

Hej Louise
Det er ellers en pæn trøje ;-)
Hvor længe skal du være på festivallen - bliver det til alle 3 dage?
og iøvrigt tak for sidst, det var rigtig hyggeligt. Jeg vil ønske at der snart er nogen der tager tråden op her i området igen.
KH
Lisette

Louise sagde ...

Jamen Lisette det kan du da bare gøre- -så kan vi også se butikken.
Jeg skal desværre kun være med lørdag, ellers passer det ikke ligeså godt. Men pyt 1 dag er meget bedre end ingen dag:-)

Og ja du ku være hyggeligt med noget strik igen, snart. Det kan være jeg snart kan lokke manden til at pille af hihi.