søndag den 1. november 2009

Hej Igen

Tilbage til virkligheden. Ja der gik lige lidt tid, mellem de to sidste indslag. Og det har altså ikke været mangel på vilje der har gjort at jeg ikke har fået bloggen opdateret.
Men jeg har bare haft så travlt.
Det ny job, har krævet noget tid, så jeg har kunnet overtage leder posten ordentligt. Derudover har jeg jo også haft et almindeligt behov for at bruge lidt tid sammen med familien og min lille guldklump - Karl-Emil.
Han er jo gået hen og er blevet to år - snakker som et vandfald og er ualmindelig fræk - synes moren i hvertfald;-)
Strikken er det ikke blevet så meget til - eller dvs. jeg er begyndt på en frygtelig masse, uden rigtigt at få gjort noget ved det. Jeg tror simpelthen jeg har været for træt når jeg er kommet hjem om eftermiddagen.

Jeg var jo så "heldig" at når det nu skulle være, så sagde min leder op, lige inden studieturen til Island - Så den oplevelse fik jeg med i rygsækken.
Turen til Island var en fantastisk oplevelse - dels med faglige indslag, men også med oplevelser af naturen!
Og shopping kunne der heller ikke undgåes når man sådan bor midt i Reykjavik.
Lækkert uldgarn koster absolut ingen penge deroppe - 8 kr for et nøgle på 50 g. Jeg var målløs, og måtte både efterlade sko og bukser på hotellet for at kunne ha det hele med hjem!

Det var lige lidt nyt herfra!

4 kommentarer:

Laila: sagde ...

skønt at høre fra dig igen.

knuser

Laila

Bettina sagde ...

Aaaaah, Gullfoss! Luuuurv it! Tilbragte en længere, filosofisk stund der med ungerne i sommer, helt ude ved kanten... Glæder mig til vi tager dertil igen, får det aldrig rigtigt ud af kroppen mellem hver gang.

Dorthe sagde ...

Dejligt at høre lidt fra dig igen - og at du har det fint trods travlhed. Og sønnen? Ja, de vokser som var de betalt og heldigvis for det. Skønt.
Din hvirvelvind er bare rigtig flot - sød tanke at ville give din mor noget helt specielt og personligt, når du nu har så travlt.

Louise sagde ...

Tak Laila

Bettina - Ja Gullfoss er fantastisk - det kan man generelt sige om hele island - så helt enig.

Dorthe- Tak min mor har desværre været ramt af kræftens klamme hænder - heldigvis går det den rigtige vej, derfor ville jeg gerne lave en speciel ting til hende.