torsdag den 17. januar 2008

Dyr hobby

I julegave fik jeg 500 kr til garn, til en af modellerne i Isagers Japan - strik. Jeg forelskede mig straks i Stenhaven og har ikke ku få den ud af mit hoved siden. Mine forældre, skulle så sørge for at købe garnet, da der er langt til nærmeste garnbutik, her i Nordborg. Men at gi 1100 kr for garn til en trøje man selv skal strikke - det skal blive løgn. Jeg er simpelthen så harm over at det er så dyrt ØV.
Den trøje bliver altså ikke til hos mig øv.

7 kommentarer:

Tineke sagde ...

Hejsa Louise, køb da noget andet lækkert garn med den strikkefasthed!! Det burde ikke afholde fra at strikke sådan et lækker mønster, for jo, hendes garner ér dyre!

Mange hilsner, Tineke

Britta sagde ...

kig lige på min blog

http://strikogstorm.blogspot.com/

KH Britta

Tina sagde ...

Bare en lille grund til at jeg aldrig kommer til at strikke en original Isager!!! Jeg synes det er optrækkeri! :)

Laila sagde ...

Gör som de andre siger....Led efter garnalternativer...Men sä du kommer ikke uden om der der strikkepröve... :D

Laila

strikkeforsker sagde ...

MI's garn er i en ordentlig kvalitet, hvilket adskillige 10+ år gamle trøjer i mit skab vidner om. Jeg har ingen problemer med at smide 5-800 kr efter garn til en bluse. Meeeeen nu har damen altså hævet priserne så meget, at selv jeg leder efter alternativer :-(

Taxastrikkeren sagde ...

Find noget andet garn der er helt efter dit eget hoved! Jeg har en "Zig-zag" til 25,00 kr strikket af garn fra Netto.Det gik fint;-)

Louise sagde ...

Jeg må ud og lede - efter noget der passer. Men det er jo noget lækkert noget, originalgarnet....Men pengene hænger jo ikke på træerne, og slet ikke når man er på orlov(læs dagpenge)
Men Laila den der strikkeprøve.... Det hjælper vel ikke og be dig om at lave den for mig haha