torsdag den 31. januar 2008

twilightzone

Jeg tror jeg ved hvad twilightzone betyder nu......
Karl-Emil vågner hver halve time hele natten i den sidste uge..... Jeg føler mig som en zombie der er træt af at leve, eller....

Strikkekurven bliver næsten ikke rørt, hovedet hænger og nerverne er slidte

5 kommentarer:

Tineke sagde ...

Uff, tror mig, jeg har også været der! Op på det tidspunkt tænkte jeg om det mon kun var mig det havde sådan et barn (børn)....
Det går over igen. Du får lige en opmuntrende krammer herfra.

Krammer, Tineke

Githa sagde ...

Jeg tror alle der har haft småfolk kan nikke genkendende til de nætter. Og jo. de går over som Tineke skriver og smilet og farven på kinderne vender tilbage :-)

Op med hovedet, før du ved af det, er det overstået igen.

Hilsen Githa

Fríða sagde ...

ja, det går over. men derfor kan jeg godt föle med dig, det er skrækkeligt mens det står på. er det sikkert at han ikke fejler noget?
kh.fra Island
Frida

Louise sagde ...

Tak alle tre for opmuntrende tanker. Det er dejligt at vide at der ER andre der har prøvet det. Når alle andre i mødregruppen har SÅDAN nogle gode børn om natten. Så kan man godt blive lidt mere træt:-)
Men ja der kommer nok en morgen, hvor jeg vågner og opdager at jeg har sovet siden jeg lagde mig om aftenen - og lur mig om jeg ikke gerne gør det igen, om et par år:-)

Ja tak frida - han er helt så frisk som han skal være, måske meget aktiv og nysgerrig.
Knus Louise

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Jeg kan kun bakke op om det, andre har skrevet før mig. Jeg tror, langt de fleste mødre har været der (og dem, der påstår, de ikke har, de har bare fortrængt det ha-ha). Jeg har været gennem turen med alle mine børn (har 5 af slagsen), og tro mig - det går over. Men hold k..., hvor er det sejt, mens det står på. Som regel viser det sig bagefter, der var en årsag - tænder eller lign. f.eks.

Glem opvask, rengøring osv., når han (forhåbentlig sover til middag), brug 5 minutter på lige at tage det allerværste, og så tag din en lur selv. Det kan altså gøre underværker !!

Håber du snart kommer ud "på den anden side".

Mange hilsner, Tina