torsdag den 31. januar 2008

twilightzone

Jeg tror jeg ved hvad twilightzone betyder nu......
Karl-Emil vågner hver halve time hele natten i den sidste uge..... Jeg føler mig som en zombie der er træt af at leve, eller....

Strikkekurven bliver næsten ikke rørt, hovedet hænger og nerverne er slidte

fredag den 25. januar 2008

31

1. Hvor er din mobil? Opladeren
2. Din kæreste? Dejlig
3. Dit hår? Trist
4. Din mor? Skøn
5. Din far? Klog
6. Din favorit-ting? Laptop
7. Hvad drømte du om i nat? Intet
8. Hvad drikker du helst? Champagne
9. Drømmebil? Porche
10. Hvilket rum er du i nu? Stuen
11. Din eks? Mærkelig
12. Din største skræk? Tab
13. Hvad vil du være om ti år? Mig
14. Hvem var du sammen med i aftes? Tøserne
15. Hvad er du ikke? Nervøs
16. Det sidste du gjorde? Spiste
17. Hvad har du på? Spinningringe
18. Din favoritbog? Mange
19. Det sidste du spiste? Gulerod
20. Dit liv? Spændende
21. Dit humør? Optimistisk
22. Dine bedste venner? Fantastiske
23. Hvad tænker du på lige nu? Karl-Emil
24. Din bil? Astra
25. Hvad gør du lige nu? Skriver
26. Din sommer? Stranden
27. Civilstatus? Samboende
28. Hvad er der på tv lige nu? Disneysjov
29. Hvornår lo du sidst? I aftes
30. Hvornår græd du sidst? Idag
31. Skole? Snart

Ja jeg synes også at legen tiltalte mig:-). Reglen er at man kun må svare med ét ord. Håber der er andre der vil være med

En hård uge...

Det har været en ufattelig lang uge.... Karl-Emil vil simpelthen ikke sove igennem, men vågner min. 1 time hver nat, hvor han bare skriger uafbrudt.... Så vi er trætte - på randen af sindsyge... Det er ikke så sjovt.
Det går derfor meget langsomt med strikketøjet. Alt hvad jeg har af rolige øjeblikke, bruges til en lille lur eller hvile ihvertfald.
Jeg er i hvertfald kommet dertil, hvor jeg er så overtræt, at jeg faktisk ikke kan falde i søvn når jeg lægger mig. Det er som om kroppen ikke kan finde ud af at slappe af mere, musklerne spænder, hvilket så igen gør at hovedet trykker og kvalmen kommer snigende..... Puha.... Men jeg vil alligevel ikke bytte - for han er jo heldigvis så dejlig, når han er vågen. I ugen der er gået er jeg også kommet på Zimmermann bølgen. Bogen ankom tirsdag- og jeg har stort set ikke haft tid til at kigge i den. Men mon ikke der skulle komme et stille øjeblik i løbet af weekenden:-)
Lidt HAR jeg dog fået lavet - Startet på slå-om trøjen til Karl-Emil, i Pakutcho bomuld. Lækkert garn, men jeg ved ikke helt hvad der er sket, pludselig synes jeg bare ikke det er så fedt at strikke i bomuld mere???? Underligt ikke?

Jeg er også igang med et hæklet tørklæde, som er inspireret af Liselottes smukke tørklæde. Jeg havde drømt om at det skulle være i et hav af farver magen til. Men så var det jo noget med at jeg havde tilmeldt mig brug dit lager.... Og ja så måtte jeg jo dykke i kassen og fandt i stedet fire grå/brune nuancer strømpegarn - men det er egentlig heller ikke helt dårligt, tror jeg - nu må vi vente og se hvad det bliver til. Min veninde har allerede lagt billet ind på det - så helt dårligt er det vel ikke.

Her i formiddags kom Karl-Emil og jeg hjem fra en lyntur til København. Jeg var så heldig at ha fået billige flybilletter (100kr billigere end dsb). Så vi tog afsted onsdag aften, for at fejre min søde venindes 30 års fødselsdag igår. Det var bare så dejligt.

søndag den 20. januar 2008

Der er så stille nu

Ah det har været en dejlig weekend. Vi har haft besøg af mine forældre.... Ren hygge.
Der har desværre ikke været meget tid til strik, men pyt. Så tager jeg bare revance nu:-)

Nu er de taget hjem. Karl-Emil puttet i seng (håber vi får en stille nat) Og her er stille og fredeligt, så nu er det frem med strikkepindene.
God søndag aften

fredag den 18. januar 2008

Award


Jeg har fået en award :-) af Britta. Jeg blev simpelthen så glad, at det killede helt nede i storetåen. Tænk at der er nogen der synes jeg skal ha sådan én - hvor er det dejligt. Tusinde tak, Britta.
Så skal der bare lige nomineres 10 nye - og det er ikke svært, men kunne nok finde på mange flere:-)
Håber i har lyst til at være med.
God weekend

torsdag den 17. januar 2008

Dyr hobby

I julegave fik jeg 500 kr til garn, til en af modellerne i Isagers Japan - strik. Jeg forelskede mig straks i Stenhaven og har ikke ku få den ud af mit hoved siden. Mine forældre, skulle så sørge for at købe garnet, da der er langt til nærmeste garnbutik, her i Nordborg. Men at gi 1100 kr for garn til en trøje man selv skal strikke - det skal blive løgn. Jeg er simpelthen så harm over at det er så dyrt ØV.
Den trøje bliver altså ikke til hos mig øv.

Paraplyen



Så blev paraplyen endelig færdig - Heldigt at jeg valgte at strikke den i str 1 år:-).
Jeg valgte at sætte 2 billeder ind af den, med og uden blitz fordi de giver et meget forskelligt udtryk.
Trøjen er blevet rigtigt lækker tror jeg, men jeg synes den er lidt hård i garnet - Isagers tvinni. Måske det hjælper at skylle den op - det er da et forsøg hver.
Tænk engang nu har jeg kun to ufoer tilbage - og ingen af dem har jeg vanvittigt meget lyst til at springe ud i, men det skal jo gøres.
Paraplytrøjen vejer forresten 99 g. i alt 764 g brugt - og 10227 tilbage gisp

lørdag den 12. januar 2008

Ponchoen

Så kom billedet af den lille poncho, jeg har efterhånden strikket 3. Og de første 2 var egentlig okay at strikke. -Super blødt garn, som passede:-)
Den her har jeg jo måtte dykke i kassen, det blev en tråd eskimo (som jo er dejlig blød) og så en tråd af noget uld fra kvickly, kan ikke huske hvad det hedder for mavebælterne er for længst smidt ud, (det var noget jeg i tidernes morgen købte til en taske, der skulle valkes - men jeg gad alligevel ikke lave den....)
Tilsammen blev det meget hårdt at strikke i, nærmest som sandpapir, så fingrene er blevet smurt i fed håndcreme efter hveranden omgang:-)

FÆRDIIIIIGG

fredag den 11. januar 2008

Endelig færdig

Så blev ponchoen endelig færdig. 441 g garn brugt - Det har virkelig været en rædsel at strikke- Måtte som sagt trævle op flere gange fordi jeg ikke lavede strikkeprøve.....
Garnet var som sandpapir at strikke med, og så på pind 12 - øv mine hænder er trætte, og det er jeg også.
Karl-Emil gider ikke sove ordentligt, for tiden - så det gør vi heller ikke.

Billede af værket kommer i morgen. Orker ikke mere i dag.

torsdag den 10. januar 2008

Min kære søster


I morgen kommer min søster Mathilde, det bliver så skønt.
Jeg holder simpelthen så meget af hende - Så det bliver så dejligt.
Jeg gætter på at vi skal en tur over grænsen, det er sådan noget vi begge husker fra vores barndom, når vi i vinterferien var i Sønderjylland hos min onkel og tante.
Vi tog altid i Poetzh ved Harislee. Og så skulle der købes slik i lange baner.

Mathilde skal opereres i foden, senere på måneden, og skal så bare sidde hjemme i 6 uger. Så ku det være rart med en masse slik, mener hun:-)
Lad os bare komme afsted.
Strikkeriet går meget langsomt for tiden....... Jeg ved sørme ikke hvad der sker, for jeg synes jeg strikker og strikker og kommer ingen vegne. Måske fordi jeg har gang i 4 forskellige på en gang, og strikker helst på et nyt hver aften, - det ene er en poncho som er blevet trævlet op 3 gange fordi den ikke passede særlig godt. - Jeg er ikke særlig god til at lave strikkeprøver - gider simpelthen ikke. Det kan da være jeg snart lærer det:-)

lørdag den 5. januar 2008

Brrrrrrr

Hvor er der koldt. Vores hus er simpelthen så utæt, at man ligeså godt kunne sætte sig ud i skuret.

Radiatorene kører på højtryk, og familien er pakket ind i varme tykke trøjer.
Det er godt der er masser af mad i fryseren, for jeg har ikke lyst til at bevæge mig uden for en dør. Medmindre det begynder at sne ( siger Lars) For så skal Karl-Emil ud og ha sne på sine små tykke kinder:-)
Stakkels Karl-Emil får nærmest ikke lov at ligge og trille på gulvet fordi det trækker ind ad alle åbninger.... SUK.... Hvor jeg glæder mig til vi får et hus der er vores.
På en måde glæder jeg mig til at min barsel er ovre - for så kan jeg søge arbejde længere nordpå (Hobro- egnen) Hvor vi virkelig gerne vil op, især herefter Karl-Emil er kommet til verden.
Familien er alt for langt væk - Min i Skagen og Lars på Djursland.
Men samtidig kan jeg slet ikke holde ud at tænke på, at skulle tilbage til arbejdsmarkedet - Det er så fantastisk at gå hjemme sammen med sin lille søn - Men men men det giver jo ikke penge på bordet:-)

torsdag den 3. januar 2008

Kong Vinter kom til Danmark

Og det betød at jeg lige pludselig stod og manglede noget varmt til ørene.

Det er ikke lige til at klare at trille med barnevognen, i noget der minder om - 30 grader uden noget varmt om ørene.

Så et hurtigt dyk i garnkassen, og 87 g eskimo brugt:-)


Det er egentligt lidt sjovt - Mine to nytårsfortsætter hænger egentlig ret godt sammen. Begge handler om formindskelse. Både min garnbeholdning og jeg skal ned i vægt, haha. Forhåbentlig går det lidt hurtigere med mig, end med garnet.... For knap 80g om dagen.... Puha så varer det længe inden jeg skal i bikini.... Og det er ikke godt for mine forældre har inviteret os til Kreta i maj måned:-)

onsdag den 2. januar 2008

Godt Nytår

Jeg vil starte med at ønske alle et rigtigt godt nytår.
Vi havde en dejlig stille aften, bare os tre. Lidt god mad, et enkelt glas vin (Ammer jo stadig) og ellers bare hygge med chokolade og chips, god musik og strikketøjet. - Skønt.
Ja må jo nok indrømme at jeg normalt er en festabe - men efter Karl-Emil er kommet til verden og vi ikke rigtigt får en ordentlig nattesøvn - samt at jeg ammer, så kunne den her nytårsaften ikke være bedre.



Nytårsdag, stod på færdigstrikning af 2 af mine projekter, nemlig handsker til min mor, og zigzag strømper, som jo egentlig hedder Rainbowsokker.

i alt brugt 137 g. garn, så er der kun 10854g tilbage, haha det klarer vi som en mis!!!! Eller?

Jeg håber at alle er kommet rigtigt godt ind i det ny år!!!!