søndag den 3. februar 2008

Rastløshed

Den her weekend er blevet væk. Jeg synes simpelthen ikke vi har lavet en sk.. - Jeg har dog fået strikket lidt på en hel masse forskelligt, så det virker sjovt nok ikke som om jeg kommer et hak videre.

Har fået startet op på et Haven tørklæde, men tror egentlig at det bliver trævlet op igen, så jeg kan bruge garnet til et prinsessetæppe til min venindes kommende datter, hun har dog termin d. 26. februar, så jeg ved ski ikke helt om jeg kan nå det. Så har jeg strikket en del på en slå om trøje, som ligger i bunden af kurven og er SÅ kedelig, garnet er lucca - dejligt blødt, men farven har en mørk grøn, som jeg egentlig aldrig tror jeg kommer til at bruge.
Det hæklede tørklæde har også fået et par felter - og sidst men ikke mindst er jeg gået igang med en lyserød februar baby sweater fra EZ - almanac.

Hele dagen i dag har jeg dog været præget af en irriterende rastløshed - jeg har lyst til at strikke noget, men gider ikke det jeg er igang med. Og jeg kan heller ikke finde ud af hvad det så skulle være..... eller jo jeg har masser af idéer, men har jo bestemt at der skal gøres noget færdigt først.... Og jeg trænger sådan til noget spændende som ikke bare er glat eller ribstrik.... Gaab.

Samtidig er jeg mørk under øjnene, håret klasker, tøjet består af påklasket klude, og jeg vandrer rundt som zombie - mon natten i nat bliver bedre?????????

2 kommentarer:

grendesign sagde ...

åååhh, suk - jeg har også i lange perioder da børnene var helt små levet med meget lidt nattesøvn i lange perioder. Vi gjorde følgende: natten blev delt på mor og far. Vi fik hver 4 timers ubrudt søvn i kælderen, mens den anden sov med/passede spradebassen. Tro mig lillemanden kan godt undvære dit bryst i 4 timer - og manden kan godt overleve at gå på arbejde med 4 timers søvn. At passe en baby er jo heller ikke ferie...
Måske en ide at prøve af?
:-) Britt

Louise sagde ...

Tak Britt - Vi er snart åben for alle forslag:-).
I nat har den lille tyran dog sovet fra kl.20.00 til 04 uden stop - utroligt... fantastisk....