lørdag den 16. februar 2008

Noget på hjertet

Jeg strikker som jeg aldrig har strikket før...... Babytæppet mangler kun den yderste kant. Jeg er spændt på om jeg kan finde ud af den....
Mens jeg ventede Karl-Emil, var jeg igang med samme tæppe, men da jeg kom til kanten, kunne jeg simpelthen ikke gennemskue opskriften og trævlede hele l..... op igen. - Det gør jeg ikke denne gang, så må der simpelthen være nogen at spørge om hjælp. Min veninde glæder sig jo til at svøbe den ventede prinsesse i det.

Billede bliver der ikke noget af - Jeg gider nemlig ikke.

5 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Spørg i webstrik, der er mange, der har strikket tæppet (Sanne B er igang med nr 10)

Et eller andet sted i blogland faldt jeg over en, der også brokkede sig over kanten Det er vist noget med, at der mangler en hel del "vend" i slutningen af en pind flere steder. ALZ light, kan ikke huske hvor.

Opskriften ville være *meget* mere gennemskuelig, hvis den var lavet med diagram istedet for tekst. Du kan evt selv prøve at lave et diagram. Så er det nemmere at "se" mønstret. Du kan evt prøve selv.

Louise sagde ...

:-) Jeg har lige akkurat sendt en mail til gruppen- og mente nemlig også der manglede nogle vend hihi

Men så er det ikke helt galt det jeg har gang i.
Tak for det

Conny sagde ...

Du er meget flittig, er det fordi det nye garn ligger og vender på dig. Jeg synes den fave grøn er meget flot, den minder om forår,

Louise sagde ...

Hej Conny

Ja jeg har det også sådan, frisk græs og spæde blade:-) Sikke et smukt forårstørklæde til alt det sorte tøj:-)
Ja jeg har helt vildt travlt med at få lov at strikke af det. Men min veninde har også termin om 10 dage, så skulle det jo også være færdig:-)

Kristin Helene sagde ...

Nå har jeg lest gjennom hele blogen din, og jeg har storkost meg! Du lager utrolig mye lekkert, og den lille gullklumpen din er bare helt skjønn!!!
Falt veldig for paraplytrøyen som du har strikket. Skikkelig stilig. Må lete etter mønster på den - jeg mener det var et Isager mønster.
Ha en fin kveld!

Hilsen fra Kristin Helene i Norge