onsdag den 13. februar 2008

Så gjorde han det igen....


Jeg har længe sukket over, at jeg godt kunne tænke mig at komme en tur i BC garn i Kolding, Og Lars har sagt, at jeg kan tage med ham på job en dag, så ku han sætte mig af, og hente mig igen når jeg var færdig..... Men jeg må jo ikke købe noget, så nej, jeg vil ski ikke fristes.
Da Lars kom hjem fra arbejde idag, havde han disse tre bundter med hjem til mig:-) Han synes at det var synd jeg slet ikke måtte købe noget, så ku han jo gøre det til mig......
Farven er nu noget mere grøn og smuk i virkeligheden.
Er han bare dejlig???? Det tror jeg nok!!!!!!

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg vil også lære min kæreste at købe garn til mig (han synes vist desværre at jeg har nok)! Og jo, hvor er han sød og betænksom - dejligt :-)

Tina sagde ...

Hvor er han sød :) Er det Lucca??

Jette sagde ...

Jo - han er ikke værst. Og så har han god smag hvad garn angår

Britta sagde ...

hvor var det dog bare sødt af ham!

Min dejlige kæreste var så sød at køre mig derover til ravely arrangementet i sidste uge, så det lader til at vi begge har været heldige :-)

Fríða sagde ...

så heldig du er! min mand har et par gange köbt gavekort til mig, for han siger han ikke tör vælge noget til mig i den retning.
kh.fra Island
Frida

Louise sagde ...

Schjerning: Min kæreste synes bestemt også at jeg har rigeligt. Men jeg skal jo ikke sidde der og sukke over en hjemmeside, uden at måtte købe - Det var alligevel synd.

Tina: Ja meget, og ja det er lucca - guf noget lækkert noget

Jette: Ja det er lidt utroligt ikke?

Britta: vi er bare så heldigt

Frida: Tro mig, han har spurgt mig mange gange, i sidste uge, hvad jeg bedst kan li og strikke i og hvad farve jeg godt kan li og sådan - Ja jeg fatter ingen ting:-)

Mette H. sagde ...

Hold godt fast i ham. Sikke han dog elsker dig.