fredag den 22. februar 2008

Så pyt da

Værså god Tineke:-) Her er tæppet
Det er godtnok noget af et arbejde med de takker - Puha jeg synes det går langsomt, men jaja vi skal nok nå det. Jeg mangler lidt over halvanden side, og mon ikke det kan nås i løbet af weekenden?
Vi skal godtnok en tur til Flensborg, så det er ikke sikkert. Men så mandag da. Vi tager nordpå tirsdag, til Skagen - Og så ku det jo passe storartet hvis Henriette havde født, så jeg ku få afleveret svøbet, til prinsessen.

6 kommentarer:

Lene Sophie sagde ...

Jeg er også i gang med svøbet, og mangler ligesom dig også 1½ siden. Og det er bare så kedeligt og langsommeligt at strikke, men resultatet bliver jo flot så der er god grund til at fortsætte. Glæder mig til at se dit færdigt.
Webstrik hilsen
Lene Sophie

Louise sagde ...

Ork Ja, min mor lavede et til min søn - Og jeg er bare så glad for det. Det er også grund nok for mig til at fortsætte:-)
Det kan være du også vil vise dit frem?

Kh Louise

Tineke sagde ...

Sikke et arbejde, det er ik' sikkert min tålmodighedsniveau kunne klare den, men jeg synes bare den er SÅ flot. Husk at lave et billede af det færdige resultat, for den vil jeg da også gerne se!!

Conny sagde ...

Det er et stor arbejde du er gået i gang men,men hvor er det suber flot hvem ville ikke gerne have det til sin nyføde så hæng i Louise. Det grønde garn vender.

Anja sagde ...

Hej Louise..

Hold da hlet op det er kanon flot.
Sikke et stort arbejde..
kh Anja

Louise sagde ...

Tineke, du får nok ikke lov til at slippe, hvis jeg ku - blev det forstørret, så i fik det lige i fjæset, når i tjekkede ind på min blog haha.

Conny, jajaja det grønne venter og jeg glæder mig, men der er jo også lige et par projekter mere der skal være færdig inden, så frem med stopuret....

Tak Anja, ja et kæmpe arbejde, som heldigvis snart er færdigt:-)