mandag den 25. februar 2008

Fææærdiiiiig

Så nåede jeg det:-)
Tæppet er færdig, og jeg er super tilfreds med det. Det skal dog lige skyldes op og blogges tror jeg. Men det bliver først imorgen i Skagen. For Karl-Emil og jeg tager på en lille ferie imorgen - dejligt, jeg skal se alle veninderne og familien, det bliver bare skønt.

fredag den 22. februar 2008

Spurt-strik

Når man strikker gentagelse efter gentagelse, så må der jo gå sport i det. 10 pinde mønsterstrik, hvor hurtigt kan det gøres. Stopuret frem, og sæt igang....... 4.54 min øv, men der lavede jeg også en fejl så jeg skulle trævle lidt op. Forfra.....
4.09 sådan, mon ikke det kan gøres hurtigere :-)

Jeg troede faktisk det tog 10 min. ja ja et par timer med non-stop strik så er jeg færdig, men hvem f..... strikker nonstop i en 3-4 timer???? Ja det er ikke mig.

Så pyt da

Værså god Tineke:-) Her er tæppet
Det er godtnok noget af et arbejde med de takker - Puha jeg synes det går langsomt, men jaja vi skal nok nå det. Jeg mangler lidt over halvanden side, og mon ikke det kan nås i løbet af weekenden?
Vi skal godtnok en tur til Flensborg, så det er ikke sikkert. Men så mandag da. Vi tager nordpå tirsdag, til Skagen - Og så ku det jo passe storartet hvis Henriette havde født, så jeg ku få afleveret svøbet, til prinsessen.

torsdag den 21. februar 2008

Tæppet

Det skrider så fint frem med prinsessesvøbet - Den yderste bort er faktisk ret nem. Når man bare fandt ud af at man selv skulle indsætte et "vend" efter hveranden pind. Men pyt - Nu er det bare ved at være lidt kedelig. Har strikket på de to sider, Og mangler stadig to .......

lørdag den 16. februar 2008

Noget på hjertet

Jeg strikker som jeg aldrig har strikket før...... Babytæppet mangler kun den yderste kant. Jeg er spændt på om jeg kan finde ud af den....
Mens jeg ventede Karl-Emil, var jeg igang med samme tæppe, men da jeg kom til kanten, kunne jeg simpelthen ikke gennemskue opskriften og trævlede hele l..... op igen. - Det gør jeg ikke denne gang, så må der simpelthen være nogen at spørge om hjælp. Min veninde glæder sig jo til at svøbe den ventede prinsesse i det.

Billede bliver der ikke noget af - Jeg gider nemlig ikke.

onsdag den 13. februar 2008

Så gjorde han det igen....


Jeg har længe sukket over, at jeg godt kunne tænke mig at komme en tur i BC garn i Kolding, Og Lars har sagt, at jeg kan tage med ham på job en dag, så ku han sætte mig af, og hente mig igen når jeg var færdig..... Men jeg må jo ikke købe noget, så nej, jeg vil ski ikke fristes.
Da Lars kom hjem fra arbejde idag, havde han disse tre bundter med hjem til mig:-) Han synes at det var synd jeg slet ikke måtte købe noget, så ku han jo gøre det til mig......
Farven er nu noget mere grøn og smuk i virkeligheden.
Er han bare dejlig???? Det tror jeg nok!!!!!!

lørdag den 9. februar 2008

Verdens dejligste kærste

Jeg tror jeg har verdens bedste kæreste. For en uges tid siden, sad han og surfede lidt på nettet - Og i dag kom så den her bog, til mig!!!!! Bare fordi han faldt over den, og tænkte at det var sikkert noget for mig.... OG DET ER DET. Hold op hvor er det en fed bog, og så mange lækre tørklæder. Hvor er jeg træt af at der er så mange ufærdige projekter i min kurv, for jeg har lyst til at gå i gang med det samme.
Min dejlige veninde skal føde lige om lidt.... Mon disse to når at blive færdige inden. 1prinsessetæppe og en EZ februar trøje.

fredag den 8. februar 2008

Så fattede jeg det


Så fik jeg endelig tid til at kigge forbi. - Ravelry er jo intet mindre end fantastisk:-)
Jeg bliver nok aldrig aktiv derinde, men at kigge og blive inspireret og finde opskrifter og og og jeg er nærmest helt i ekstase:-)

mandag den 4. februar 2008

7

Jeg er blevet tagget af Nanna. Og har gladeligt taget i mod.
Men så kom jeg i tanke om at jeg jo også var med i den i november.... Og lige nu har jeg totalt ammehjerne. Så jeg er ski ikke lige klar på en omgang nu. Men måske dukker der pludselig noget op.

Jeg kan da ihverfald komme med en sandhed i henhold til Nannas sandheder om amning.
- Jeg var egentlig ved at være træt af at amme, Karl-Emil kunne ikke rigtigt koncentrere sig. Så begyndte jeg at malke ud, så han ku få det i flaske.
Men pludselig har jeg bare slet ikke noget at komme efter. Det er vist bare slut. Og så vil jeg jo egentlig gerne alligevel....
- Men måske det hjælper på nattesøvnen, at jeg ikke mere lugter af mælk, når jeg kommer og gir ham sutten.
Suk ..... Det er som en virkelig fantastisk periode er forbi. Pludselig virker de bare ikke mere - og det gør mig trist, meget trist.

Påskehygge

Tanken om hemmelige venner der forkæler hinanden, som jeg har set flere steder, tiltaler mig. Jeg har dog ikke det store overskud til at være med i længere tid af gangen, så sådan en lille påske ting - kunne jeg godt se mig selv være med i . Jeg må vist hellere kontakte Pernille.

søndag den 3. februar 2008


På trods af manglende nattesøvn. Så kan man da ikke andet end at blive glad, når den her lille klump smiler til en

Rastløshed

Den her weekend er blevet væk. Jeg synes simpelthen ikke vi har lavet en sk.. - Jeg har dog fået strikket lidt på en hel masse forskelligt, så det virker sjovt nok ikke som om jeg kommer et hak videre.

Har fået startet op på et Haven tørklæde, men tror egentlig at det bliver trævlet op igen, så jeg kan bruge garnet til et prinsessetæppe til min venindes kommende datter, hun har dog termin d. 26. februar, så jeg ved ski ikke helt om jeg kan nå det. Så har jeg strikket en del på en slå om trøje, som ligger i bunden af kurven og er SÅ kedelig, garnet er lucca - dejligt blødt, men farven har en mørk grøn, som jeg egentlig aldrig tror jeg kommer til at bruge.
Det hæklede tørklæde har også fået et par felter - og sidst men ikke mindst er jeg gået igang med en lyserød februar baby sweater fra EZ - almanac.

Hele dagen i dag har jeg dog været præget af en irriterende rastløshed - jeg har lyst til at strikke noget, men gider ikke det jeg er igang med. Og jeg kan heller ikke finde ud af hvad det så skulle være..... eller jo jeg har masser af idéer, men har jo bestemt at der skal gøres noget færdigt først.... Og jeg trænger sådan til noget spændende som ikke bare er glat eller ribstrik.... Gaab.

Samtidig er jeg mørk under øjnene, håret klasker, tøjet består af påklasket klude, og jeg vandrer rundt som zombie - mon natten i nat bliver bedre?????????