onsdag den 7. november 2007

Dræbende Tirsdag

Bare lige lidt ynk.....
Lille Karl-Emil blev vaccineret igår.... Det var ikke godt for moderens nerver, troede jeg, men den lille fyr tog det bare i stiv arm. Indtil kl 19 så kom reaktionen.......
Skrig og skrål og feber, små hævede ben. Øv hvor er det træls når man bare ikke kan gøre noget som helst for sit lille barn.
Kl. lidt over elleve faldt han da i søvn fuldstændig udmattet, og sov så klynkende en time, hvorefter han vågnede med et skrig igen, nu var han jo sulten.... Der havde han ikke spist siden 18.30.... Og han plejer altså at spise hveranden time om aftenen:-(

3 kommentarer:

Gitte sagde ...

Åh, hvor jeg husker de vaccinationer!! Allerbedst som man tror det gik da meget nemt.. Men det er trods alt bedre lige tage den skrigetur, end ikke få dem vaccineret, og de bliver alvorligt syge!! God bedring tilden lille fyr..
Hilsen fra en ny læser på din blog
Gitte( www.ditogdut.dk)

Laila sagde ...

Op med hovedet - jeg ve' godt at det bare er smadder hårdt.
Men som Gitte siger, sä er skrigeturen bedre end ikke at fä dem vaccineret.

Britta sagde ...

Den stakkels lille gut!

Vi har heldigvis være forskånet for komplikationer i forbindelse med vaccinationer. Det eneste var en lille bule, men da var det også lægen selv der havde ført nålen, så det får han ikke lov til igen ;-) Sygeplejersken er rigtig god til det - så god at første gang sov Rasmus fra det!

KH Britta